Glissenaar staat voor samenwerken

Glissenaar Accountants is actief als accountantskantoor in de regio Utrecht en bestaat meer dan 50 jaar. Als ondernemershuis staan wij voor samenwerking. Wij leveren het MKB in de regio en ver daarbuiten een meerwaarde met een team van vijftien enthousiaste medewerkers.

Glissenaar accountants haalt voldoening uit het bieden van de helpende hand aan ondernemers. Financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch ondersteunen wij in begrijpelijke taal. Werkelijke aandacht, persoonlijke betrokkenheid en doeltreffende advisering, daar herkent u ons aan.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het is ons doel u zo zorgeloos mogelijk te laten ondernemen. Dankzij ons brede netwerk, team van ervaren fiscalisten en lidmaatschap bij diverse samenwerkende partijen verzekeren wij u van ondersteuning bij al uw ondernemingszaken.

Glissenaar accountants helpt ondernemers die gericht zijn op Groei en Ontwikkeling

Ons kantoor heeft een eigen visie op hoe wij ondernemers van dienst kunnen zijn. Deze ondernemers ondernemen in een BV structuur (DGA praktijk) of ondernemen in een VOF / eenmanszaak. Ook zijn wij actief in de begeleiding van ondernemende stichtingen en verenigingen. Ondernemers die kiezen voor ons kantoor gaan vaak voor het persoonlijke contact en de waarborg van kwaliteit. De kwaliteit wordt gewaarborgd door het SRA / NBA / Register Belastingadviseurs en het convenant Horizontaal Toezicht belastingdienst. Er wordt bewust gekozen voor ons accountantskantoor omdat de ondernemers goed voor hun eigen zaken willen zorgen. Ze begrijpen dat wij het verschil kunnen maken.

Glissenaar accountants is een eigenzinnig kantoor met een duidelijke visie op hoe ondernemers vooruit kunnen komen! Wij kennen onze klanten en bieden maatwerk aan waar dat mogelijk is. Ons kantoor helpt ondernemers die gericht zijn op groei en ontwikkeling. Wij hebben daarmee de ambitie een meerwaarde te zijn voor ondernemers.

Onze dienstverlening is er om ondernemers te helpen, actief te adviseren en de zorgen omtrent administratie en belastingen weg te nemen. En deze manier van werken leidt tot MEERWAARDE! Een meerwaarde die omgezet wordt in Groei en Ontwikkeling.