Glissenaar accountants helpt ondernemers die gericht zijn op Groei en Ontwikkeling.

Ons kantoor heeft een eigen visie op hoe wij ondernemers van dienst kunnen zijn. Deze ondernemers ondernemen in een BV structuur (DGA praktijk) of ondernemen in een VOF / eenmanszaak. Ook zijn wij actief in de begeleiding van ondernemende stichtingen en verenigingen. Ondernemers die kiezen voor ons kantoor gaan vaak voor het persoonlijke contact en de waarborg van kwaliteit. De kwaliteit wordt gewaarborgd door het SRA / NBA / Register Belastingadviseurs en het convenant Horizontaal Toezicht belastingdienst. Er wordt bewust gekozen voor ons accountantskantoor omdat de ondernemers goed voor hun eigen zaken willen zorgen. Ze begrijpen dat wij het verschil kunnen maken.

Glissenaar accountants is een eigenzinnig kantoor met een duidelijke visie op hoe ondernemers vooruit kunnen komen! Wij kennen onze klanten en bieden maatwerk aan waar dat mogelijk is. Ons kantoor helpt ondernemers die gericht zijn op groei en ontwikkeling. Wij hebben daarmee de ambitie een meerwaarde te zijn voor ondernemers.

Onze dienstverlening is er om ondernemers te helpen, actief te adviseren en de zorgen omtrent administratie en belastingen weg te nemen. En deze manier van werken leidt tot MEERWAARDE! Een meerwaarde die omgezet wordt in Groei en Ontwikkeling.

Administratie

Administratie

Ons kantoor helpt ondernemers hun administratie optimaal te automatiseren onder andere met behulp van een scan en herken oplossing van Basecone. UNIT4 Multivers online en EXACT online zijn de boekhoudpakketten waarin wij gespecialiseerd zijn. Vele andere boekhoudpakketten zijn ons ook goed bekend. Om goed te kunnen ondernemen helpen wij ondernemers real time bij te zijn. Real time bij betekent continu inzicht in een UpToDate administratie die de ondernemer management informatie gaat geven. Deze informatie geeft de ondernemer het inzicht die helpt bij het maken van belangrijke dagelijkse keuzes. Wat ons betreft is achter zijn met de boekhouding geen optie meer.
=> Specialisatie is UNIT4 Multivers online en EXACT online in combinatie met real time bij zijn met de administratie.

Jaarrekening

De Jaarrekening samenstellen leidt tot onderzoek van ons kantoor en onderzoek leidt tot uitkomsten voor advies. Naar aanleiding van de UpToDate administratie wordt het boekjaar afgesloten met het samenstellen van een Jaarrekening. Een onderzoek voor de ondernemer, maar ook ten behoeve van de andere stakeholders die de Jaarrekening gebruiken voor inzicht in de onderneming. En het samenstellen van de Jaarrekening leidt tot uitkomsten ten behoeve van het adviesgesprek. Geen geschiedschrijving, maar advies waar je nu wat aan hebt.

Ook de controleplichtige ondernemingen kunnen bij ons kantoor terecht. Wij verzorgen het samenstellen van de Jaarrekening en een collega kantoor, waarmee wij samenwerken, verzorgt de controlewerkzaamheden. Doel van deze samenwerking is de ondernemer te ontlasten.
=> Specialisatie is een kwalitatieve Jaarrekening in combinatie met een adviesgesprek.