Administratie optimaliseren

Ons kantoor helpt ondernemers hun administratie optimaal te automatiseren onder andere met behulp van een scan en herken oplossing van Basecone. UNIT4 Multivers online en EXACT online zijn de boekhoudpakketten waarin wij gespecialiseerd zijn. Vele andere boekhoudpakketten zijn ons ook goed bekend. Om goed te kunnen ondernemen helpen wij ondernemers real time bij te zijn. Real time bij betekent continu inzicht in een UpToDate administratie die de ondernemer management informatie gaat geven. Deze informatie geeft de ondernemer het inzicht dat helpt bij het maken van belangrijke dagelijkse keuzes. Wat ons betreft is achter zijn met de boekhouding geen optie meer.

=> Specialisatie is UNIT4 Multivers online en EXACT online in combinatie met real time bij zijn met de administratie.

Razendsnel je administratie doen!

Er zijn van die klusjes waar u als ondernemer het liefst zo min mogelijk tijd mee kwijt bent. Grote kans dat het verzamelen en handmatig inboeken van al uw bonnen en facturen er daar een van is. Goed nieuws: vanaf nu is er een heel handige tool om tijd te besparen met uw factuurverwerking. Wij leggen u graag uit hoe het werkt.

Facturen en bonnen aanleveren: fluitje van een cent
Dankzij de samenwerking tussen de boekhoudsoftware van Unit4 Multivers online en Exact Online in combinatie met Scan en Herken oplossing van Basecone wordt het aanleveren van facturen en bonnen voortaan een fluitje van een cent. En wat ook fijn is: met Basecone heeft u altijd en overal actueel inzicht in uw financiële situatie.

Gebruiksgemak staat voorop. Met Basecone kunt u op eenvoudige wijze al uw bonnen en facturen inscannen en boeken, ongeacht het formaat waarin de factuur is aangeleverd. Via e-mail of met de ‘drag & drop’-methode kunt u alle documenten gemakkelijk en efficiënt uploaden. De OCR (Optical Character Recognition) in het programma herkent facturen namelijk automatisch en heeft een gemiddelde herkenningsgraad van maar liefst 90%.

De mobiele app (verkrijgbaar voor zowel iOS als Android) maakt het u nóg een stukje gemakkelijker. Met de camera van uw smartphone maakt u een foto, waarna de bon of factuur direct in het systeem wordt verwerkt. Gemak dient de mens!

Efficiënte administratieve verwerking
Na het uploaden van de factuur zorgt de koppeling met Unit4 Multivers online en Exact online voor een eenvoudige en efficiënte verwerking in uw boekhouding. Daarnaast kunt u een koppeling maken met de Management Monitor van het boekhoudpakket. Deze tool biedt u inzicht in uw winst, omzet en kostenverloop, liquiditeit, geboekte facturen en openstaande posten. Ideaal dus wanneer u graag real-time inzicht in uw financiële gegevens wilt hebben.

Als gebruiker beschikt u bovendien over een online archief, waarin alle facturen en documenten 10 jaar lang bewaard blijven. Basecone kent geen investering; u betaalt alleen voor het gebruik. Dit maakt de applicatie voor zowel kleine als grote ondernemingen toegankelijk.

Verwerkt u uw facturen nog op papier en wilt u voortaan ook tijd besparen met uw factuurverwerking? Wij vertellen u graag meer over de voordelen van online boekhouden, toegespitst op uw situatie.

Vanaf 2017 is ons kantoor Exact gecertificeerd.