Pro actieve advisering

Door de ervaring van onze medewerkers op kantoor hebben wij vele ondernemers geholpen in het ondernemen middels pro actieve advisering. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het maken van exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen, het onderzoeken van subsidiemogelijkheden, benchmarking middels BIZ, het opzetten van een BV structuur, begeleiding financieringsaanvraag bank, begeleiding in aan- of verkoop bedrijf en participatie werknemers in de onderneming. Veel klanten van ons kantoor ondernemen in een BV structuur. Deze ervaring heeft geleid tot een gespecialiseerde advisering in de DGA praktijk.

=> Specialisatie is advisering in de DGA praktijk.

Samenwerking centraal

Glissenaar accountants haalt voldoening uit het bieden van de helpende hand aan ondernemers. Financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch ondersteunen wij in begrijpelijke taal. Werkelijke aandacht, persoonlijke betrokkenheid en doeltreffende advisering, daar herkent u ons aan.

De verwachting van Nederlandse ondernemingen. Het rapport ‘Branche in Zicht 2022’ is uit!

Het SRA-Branche in Zicht maakt het mogelijk dat Glissenaar Accountants u kan voorzien van actuele branche informatie, met de belangrijkste financiële kerngetallen en verwachtingen van het Nederlandse MKB.