De Special Lonen 2017: voor ondernemers en dga’s die goed beslagen ten ijs willen komen

Ook in 2017 zijn er weer allerlei wijzigingen in de wet- en regelgeving als het gaat om lonen, pensioenen en aanverwante onderwerpen. Weet u waar u als ondernemer of dga rekening mee moet houden? In de Special Lonen 2017 vindt u alles overzichtelijk bij elkaar.

Alle informatie duidelijk en overzichtelijk op een rij

De Special Lonen 2017 is een praktische opsomming van alle belangrijke veranderingen waar u als ondernemer aan moet denken. Zoals de Wet Aanpak Schijnconstructies, de wijzigingen in het wettelijk minimumloon of de nieuwe regels en richtlijnen over het privégebruik van de auto van de zaak. In de Special Lonen vindt u alle actuele werkgeversinformatie overzichtelijk bij elkaar.

Bent u dga?

En wilt u weten wat u kunt verwachten nu de uitfasering van het pensioen in eigen beheer is uitgesteld? Of welke wijzigingen er zijn met betrekking tot het gebruikelijke loon? Ook op deze vragen geeft de Special een duidelijk antwoord.

Mis ‘m niet!

Ten slotte besteedt de Special Lonen ook aandacht aan loon- en premieheffingen en een aantal belangrijke arbeidsrechtelijke onderwerpen. Kortom, wilt u als ondernemer of dga goed beslagen ten ijs komen, dan mag u de Special Lonen niet missen!

Download hier de Special Lonen 2017!