Accountant nieuwe stijl

Glissenaar is een accountant nieuwe stijl

Binnen het ondernemerschap komen er een hoop zaken op u af. Glissenaar accountants is een accountant nieuwe stijl. Hiermee bedoelen wij dat we niet alleen de boekhouding en administratie verzorgen, dat is wel het minste wat u mag verwachten. Wij denken met u mee en helpen de balletjes hoog te houden. Want soms verdienen zaken uw extra aandacht en soms zelfs tegelijkertijd terwijl de waan van de dag doordendert.

Wat doet een accountant nieuwe stijl?

Natuurlijk houden wij ons bezig op administratief vlak. Dat is immers het vak dat we kozen. Maar de administratie houdt zo veel meer in dan alleen het verzorgen van uw boekhouding. Het hele bedrijf is rondom de administratie gebouwd. Daarom bieden wij een breder diensten pakket:

Wat bedoelt Glissenaar met ontzorging?

Het is onze filosofie ondernemers werkelijk de helpende hand te bieden: toegevoegde waarde leveren op financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. In begrijpelijke taal en met beide benen op de grond. Het is ons doel om ondernemers zo zorgeloos mogelijk te laten ondernemen. Met andere woorden: wij vinden dat een ondernemer zich zoveel mogelijk met zijn eigen vak moet kunnen bezighouden.

Een accountant nieuwe stijl werkt samen

Met de constant veranderende wet en regelgeving hebben ondernemers steeds meer behoefte aan specialistische hulp. Waar wij die zelf niet verstrekken hebben we daarom betrouwbare partners aan ons gebonden. Zo werken we samen met een ervaren huisfiscalist die ‘zware’ fiscale klussen met beide handen aanpakt. Daarnaast zijn wij aangesloten bij SRA, Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten, een organisatie van zelfstandige, openbare accountantskantoren in Nederland. Ons lidmaatschap verzekert ondernemers ervan dat wij op elk mogelijk terrein kunnen ondersteunen. Van pensioenregelingen en financiële planning, tot personeelszaken en overnames van bedrijven.

Inderdaad, dat klinkt allemaal mooi. En bij een accountant nieuwe stijl blijft het niet bij praatjes. Veel beter vinden wij het om met elkaar om tafel te zitten en een gesprek aan te gaan over uw organisatie en wat wij eventueel kunnen betekenen. Bel ons gerust voor een afspraak.