Er zijn van die klusjes waar u als ondernemer het liefst zo min mogelijk tijd mee kwijt bent. Grote kans dat het verzamelen en handmatig inboeken van al uw bonnen en facturen er daar een van is. Goed nieuws: vanaf nu is er een heel handige tool om tijd te besparen met uw factuurverwerking. Wij leggen u graag uit hoe het werkt.

Facturen en bonnen aanleveren: fluitje van een cent

Dankzij de samenwerking tussen de boekhoudsoftware van Unit4 en de online applicatie Basecone Scan, Herken en Boek wordt het aanleveren van facturen en bonnen voortaan een fluitje van een cent. En wat ook fijn is: met Unit4 Basecone heeft u altijd en overal actueel inzicht in uw financiële situatie.

 

Gebruiksgemak staat voorop. Met Unit4 Basecone kunt u op eenvoudige wijze al uw bonnen en facturen inscannen en boeken, ongeacht het formaat waarin de factuur is aangeleverd. Via e-mail of met de ‘drag & drop’-methode kunt u alle documenten gemakkelijk en efficiënt uploaden. De OCR (Optical Character Recognition) in het programma herkent facturen namelijk automatisch en heeft een gemiddelde herkenningsgraad van maar liefst 93%.

 

De mobiele app (verkrijgbaar voor zowel iOS als Android) maakt het u nóg een stukje gemakkelijker. Met de camera van uw smartphone maakt u een foto, waarna de bon of factuur direct in het systeem wordt verwerkt. Gemak dient de mens!

 

Efficiënte administratieve verwerking
Na het uploaden van de factuur zorgt de koppeling met Unit4 Multivers voor een eenvoudige en efficiënte verwerking in uw boekhouding. Daarnaast kunt u een koppeling maken met de gratis Management Monitor. Deze tool biedt u inzicht in uw winst, omzet en kostenverloop, liquiditeit, geboekte facturen en openstaande posten. Ideaal dus wanneer u uw administratie door uw accountant laat bijhouden, maar toch graag real-time inzicht in uw financiële gegevens heeft.

 

Bekijk hier het filmpje over de Management Monitor.

 

Als gebruiker beschikt u bovendien over een online archief, waarin alle facturen en documenten 10 jaar lang bewaard blijven. Unit4 Basecone kent geen investering; u betaalt alleen voor het gebruik. Dit maakt de applicatie voor zowel kleine als grote ondernemingen toegankelijk.

 

Verwerkt u uw facturen nog op papier en wilt u voortaan ook tijd besparen met uw factuurverwerking? Wij vertellen u graag meer over de voordelen van online boekhouden, toegespitst op uw situatie.