Hoe presteert uw bedrijf? En hoe presteert u ten opzichte van de concurrent? Met inzicht in deze cijfers krijgt u een helder beeld van de toekomstverwachtingen en dat betekent dat u kunt sturen naar een nog betere toekomst.
 
Bekijk uw branchcijfers
 
Wij zijn als accountantskantoor aangesloten bij SRA en bieden inzicht in de toekomstverwachtingen van uw bedrijf met Branche in Zicht (BiZ): een uniek benchmarkplatform met actuele cijfers. Neem voor een gedetailleerd benchmarkrapport contact met ons op.
 
Contact
 
De branche-informatie is gebaseerd op de branches: bouw, logistiek, automotive, horeca, industrie, detailhandel en zorg. In het artikel dat half mei verscheen in het Financieel Dagblad kon u lezen dat de kleinere bedrijven in Nederland langzaam uit het dal van de crisis klimmen, maar er nog niet zijn.

Evenwichtige positiebepaling
De bouw kent een winstgroei van 48% en de zorg van 27%. De detailhandel heeft een omzetmutatie van 3,2% en de logistiek van 8,3%. Door als accountants de handen ineen te slaan, geven deze cijfers het eerste echte beeld over het MKB in 2014. En met deze harde cijfers maken wij een evenwichtige positiebepaling voor uw bedrijf. Zo wordt u straks niet alleen in het rijtje met procenten genoemd, maar merkt u de stijging ook binnen uw onderneming.

Meer informatie en nieuwspublicaties vindt u op www.sra.nl/biz2015. Daarnaast stond BiZ op vrijdag 15 mei in het Financieel Dagblad met de harde cijfers en een artikel over de kracht van SRA door samenwerking van accountantskantoren.