‘WE GEVEN KLANTEN EEN CADEAUTJE MET EEN DIGITAAL VEILIGE WERKOMGEVING’

Glissenaar Accountants is al bijna zestig jaar een betrouwbaar accountantskantoor met vestigingen in Vleuten en Utrecht. Aan die betrouwbaarheid wordt een nieuwe dimensie toegevoegd.
In samenwerking met D2-PC bouwde Glissenaar aan een nieuwe, digitale en veilige werkomgeving. Enerzijds om de informatie-uitwisseling te vereenvoudigen, anderzijds om de veiligheid van gevoelige bedrijfsgegevens te garanderen.

GLISSENAAR ACCOUNTANTS OPENT NIEUW KANTOOR IN UTRECHT

Het gaat Glissenaar Accountants voor de wind. In de afgelopen anderhalf jaar kwamen er drie nieuwe medewerkers in dienst bij het familiebedrijf. Om alle achttien medewerkers een fijne werkplek te bieden én toekomstige groei mogelijk te maken, ging Henk Glissenaar op zoek naar meer kantoorruimte. Die vond hij in een schitterend pand aan de Maliebaan in Utrecht, de stad waar hij zijn middelbare school- en studententijd doorbracht. ‘Het voelt als thuiskomen.’

GLISSENAAR ACCOUNTANTS EN UNIT4 SLAAN HANDEN INEEN

‘Ik vind dat wij een eigenzinnig kantoor zijn’

Henk Glissenaar is een trotse ondernemer. Begin dit jaar koos softwareontwikkelaar Unit4 er namelijk voor om de samenwerking met Glissenaar Accountants aan te gaan voor de ontwikkeling van hun nieuwe crm-systeem Kantoor Gemak. Een groot compliment voor het zestienkoppige bedrijf uit Vleuten. Unit4 zocht namelijk een partij met een duidelijke visie. Volgens de – naar eigen zeggen – eigenzinnige Henk Glissenaar zijn ze hiermee bij hem aan het juiste adres.

In de zomereditie van 2019 mocht Glissenaar Accountants weer een mooi artikel plaatsen in het Ondernamen magazine. Het artikel gaat over het thema ‘Groei en Ontwikkeling’. Glissenaar Accountants helpt ondernemers met het uitbouwen van hun onderneming, maar natuurlijk ook met cijfers.
‘Ik ben liever CFO dan accountant’. Een snel veranderende economie trekt ondernemers met groeiambitie. Ondernemers die steeds meer behoefte hebben aan een deskundige partner voor fiscaal, financieel en bedrijfskundig advies. ‘Die partner wil ik graag zijn,’ stelt Henk Glissenaar in een interview voor het magazine OnderNamen.
In 2015 bestond Glissenaar Accountants vijftig jaar. ‘Een mooi moment voor reflectie’, vindt eigenaar Henk Glissenaar. Al kijkt hij als proactief ondernemer het liefst vooruit. ‘De rol van de accountant verandert. Natuurlijk verzorgen wij nog altijd jaarrekeningen, belastingaangiftes en loonadmnistratie. Steeds belangrijker wordt echter de rol als adviseur en vertrouwenspersoon voor ondernemers in het MKB.’