Management Monitor

De Management Monitor is een dashboard dat ondernemers eenvoudig maar uitgebreid inzicht geeft in hun administratie en financiële situatie. Ook als deze wordt bijgehouden door een accountant.

Het dashboard geeft in één oogopslag weer hoe het ervoor staat met omzet en winst, openstaande posten, liquiditeit, in- en verkopen. In de vernieuwde versie is het gebruiksgemak geoptimaliseerd. Ook is het dankzij een koppeling met internetbankieren nu mogelijk om vanuit het dashboard facturen te betalen.

Actueel inzicht
Dankzij de verbeteringen neemt het aantal administratieve handelingen voor de ondernemer sterk af. Ook kunnen ondernemers jaren onderling met elkaar vergelijken en hun top tien van crediteuren en debiteuren eenvoudig inzien. Klumpers: “Met de Unit4 Multivers Management Monitor krijgen deze ondernemers actueel inzicht in de financiële situatie van hun bedrijf. Zonder dat ze zich moeten bezighouden met de boekhouding. De accountant voert ondertussen de administratie zoals hij altijd al deed en het kost hem geen extra inspanning om de informatie in de Management Monitor te presenteren. Dit gaat namelijk helemaal automatisch.”

Daarnaast kan er voortaan worden ingezoomd op details van een vastgelegde verkoop- en inkoopfactuur en is het mogelijk om vanuit de factuurdetails gescande bijlagen openen. Zo heeft de ondernemer ook het brondocument met een enkele muisklik in beeld. Hoe gedetailleerd elk overzicht is, hangt daarbij wel af van hoe actueel de administratie is bijgewerkt door de accountant.

De Management Monitor is te benaderen via pc, tablet en smartphone en dankzij de automatische schaalbaarheid is de informatie altijd goed leesbaar en eenvoudig te vinden.

Meer weten?
Neemt u gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de voordelen en de mogelijkheden van de Management Monitor, toegespitst op uw situatie.