Starters

Als starter bent u van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op het kantoor van Glissenaar Accountants in Vleuten.

Het is onze specialiteit om op de wensen van een startende ondernemer in te spelen. Vooral als u net gestart bent of nadenkt over het runnen van een eigen onderneming is het raadzaam om kennis bij een deskundige in te winnen. Zo voorkomt u een valse start met alle gevolgen van dien.

 

Wat kunnen wij startende ondernemers aanbieden?

1. Inrichten administratie
Een van de meest voorkomende vragen van startende ondernemers betreft altijd de administratie. Hoe moet die worden ingericht? Ons uitgangspunt is altijd dat wij inspelen op de boekhoudkundige kennis die de ondernemer bezit. De administratie moet voor hem of haar overzichtelijk zijn. Een ondernemer moet zijn kosten en omzet continu kunnen bewaken. Glissenaar legt hier bewust de nadruk op. Uit onze jarenlange ervaring weten we dat verkeerde inschattingen en tegenvallende omzetten de meest voorkomende redenen zijn waarom (startende) ondernemers voortijdig staken.

2. Verzorgen aangiften omzetbelasting, loonbelasting en inkomstenbelasting
Voor tientallen bedrijven in diverse branches verzorgen wij de aangiften omzetbelasting, loonbelasting en inkomstenbelasting. Afhankelijk van de wensen van de ondernemer voorzien we de cijfers van managementinformatie.  Per jaar produceren we een jaarrekening, die we samen met de ondernemer bespreken.

3. Opstellen ondernemingsplanstartendeondernemer_300x200
Bij de start van een onderneming hoort een goede voorbereiding. Een doordacht ondernemingsplan kan een hoop onaangename verrassingen besparen. Let wel: een ondernemingsplan is er niet alleen voor de bank. In eerste instantie is het vooral een handig instrument voor de ondernemer zelf. In een ondernemingsplan komen verschillende zaken langs: onder andere productomschrijving, marktonderzoek, ondernemingsvorm, financieringsbehoefte, inrichting van administratie, verkoop- en reclamebeleid. Het is belangrijk dat een startende ondernemer hier uitgebreid de tijd voor neemt. Vanzelfsprekend kan Glissenaar helpen bij het opstellen van een ondernemingsplan.

Interesse in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem vandaag nog contact met ons op.