Scan & Herken

Met de samenwerking van Unit4 en Basecone Scan, herken en Boek hebt u een online applicatie die u helpt om facturen op eenvoudige wijze aan te leveren en vervolgens op eenvoudig en snel te verwerken naar Unit4 Multivers. Of u de facturen en kasbonnetjes nu via de app, mail of gewoon via de applicatie zelf aanlevert bepaalt u helemaal zelf. Gebruiksgemak staat voorop, zodat u gemakkelijk de stap naar digitalisering kunt maken. Natuurlijk kunt u ook facturen eerst laten fiatteren alvorens deze geboekt mogen worden.

Een gemiddelde herkenning van 93% (!) van de facturen is daarbij een krachtig feit. De OCR is volledig in beheer van Basecone waardoor het systeem ook geen leercurve kent, de genoemde 93% herkenning is dus vanaf het eerste moment van toepassing. Termen als kosten- en tijdsbesparing zult u ongetwijfeld al kennen, maar Basecone maakt deze direct tot realiteit. Uiteraard is de integratie met het digitale archief ook vanuit Unit4 Multivers voorhanden en kunt u direct vanuit nagenoeg ieder scherm de achterliggende digitale factuur oproepen. De eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en een zeer laagdrempelige instap zijn daarbij de kernwoorden. Basecone kent geen investering, u betaalt naar verbruik waardoor het voor zowel kleine als grote ondernemingen zeer toegankelijk is.

Met Basecone kan er ook een koppeling gemaakt worden met de Management Monitor. Dit is erg handig voor ondernemers die hun administratie door de accountant bij laten houden, maar toch graag real time op de hoogte zijn.

De Management Monitor biedt inzicht in:

  • de winst -en verliesresultaten van de onderneming
  • liquide middelen…,
  • in en verkoop…,
  • en nog veel meer.

De management monitor is helemaal gratis en werkt in combinatie met UNIT4 Multivers Online.

Meer weten?
Neemt u gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de voordelen en de mogelijkheden van online boekhouden, toegespitst op uw situatie.