Wat onze klanten zeggen

 

 

 

 

 

“Zeker maandelijks heb ik of een van mijn collega’s wel contact met Glissenaar. Er is altijd wel iets waar we advies over willen hebben. Dit kan om van alles gaan: administratie, pensioenen en verloning aan het personeel. Ook voor onderlinge regelingen tussen de BV’s ga ik bij hen te rade. Het moet immers juridisch kloppend zijn en ik zoek altijd naar manieren om het risico te verlagen. Glissenaar denkt hier als team actief in mee. Ze biedt handvatten waarvan ik bij wijze van spreken nog niet eens wist dat ze bestonden en ik kan hier uiteraard zelf invulling aan geven.”
Udo van Bekkum

interieurbouwbedrijf Van Assem

Vier jaar geleden kwam ik bij Glissenaar Accountants uit omdat ik zocht naar een kantoor dat deel uitmaakt van het Horizontaal Toezicht, groter is maar niet corporate en een breed dienstenpakket aanbiedt. In de regio kwam ik enkel uit bij Glissenaar en gelukkig klikte het ook direct. Dat het accountantskantoor deel uitmaakt van het Horizontaal Toezicht vond ik belangrijk omdat het mij helpt voorkomen te discussiëren met de Belastingdienst. Het werkt snel en efficiënt en bovendien fungeert het als een natuurlijke controle op het functioneren van de accountant. Een extra kwaliteitsbevestiging.
Koos Tesselaar

Hemmingway Corporate Finance

“Wat ik in ieder gesprek terug hoor is dat Glissenaar Accountants altijd bezig is met groei en investering in het personeel. Dat kan ik wel waarderen. Wij proberen immers hetzelfde te doen. In 2009, bij de start van ons bedrijf kwamen we bij Glissenaar uit via onze coach. Het klikte meteen. Henk heeft ons daarna ook direct geholpen met het opstellen van een VOF-overeenkomst. Dit werd later een B.V. en ook dat had veel voeten in aarde. Tegenwoordig spreken we Henk bij het doornemen van de jaarcijfers en ingewikkelde zaken. Je weet dat hij altijd op slechts een telefoontje afstand zit. Dat werkt heel prettig wanneer je even wilt sparren.”
Peter Zijlstra

FX Media

Glissenaar 50 jaar

Glissenaar Accountants bestaat vijftig jaar en alle clichés zijn waar. Ik kan er nou eenmaal niet omheen. Zo zijn we natuurlijk mega trots, blij met alle waardevolle opdrachtgevers, partners en eindeloze samenwerkingen. We trotseerden sinds 1965 de ene na de andere wetswijziging, trends en modegrillen. We passen ons aan en hebben plezier. In 50 jaar is de technologie er ook op vooruit gegaan: de aanschaf van de eerste type-machine was destijds een mooie investering. Jaren later werd die vervangen door de eerste computer en inmiddels zijn we aanbeland in het tijdperk van de Cloud.