De fiscale wet- en regelgeving is complex en verandert continu. Als ondernemer of DGA moet u met al die wijzigingen rekening houden. Maar soms weet u het ook niet meer precies. Want hoe zat het ook alweer met de pensioenopbouw voor de DGA? Waar moet u tegenwoordig rekening mee houden als u een zzp’er inschakelt? Hoe kunt u uw investeringsaftrek optimaliseren? En welke plannen heeft het kabinet nu precies met de vennootschapsbelasting?

Overzichtelijk op een rij
Wanneer u met zulke vragen rondloopt, wilt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk een deskundig en betrouwbaar antwoord. Daarom schrijven wij regelmatig blogs en nieuwsbrieven, waarin we de belangrijkste fiscale wijzigingen overzichtelijk op een rij zetten. En waarin we praktische tips geven, waar u als ondernemer écht iets aan heeft.

Makkelijk te vinden
Al deze artikelen kunt u heel eenvoudig terugvinden op de nieuwspagina van onze website. Bent u op zoek naar een specifiek onderwerp? In de zoekbalk typt u het trefwoord in en u krijgt direct een overzicht van de artikelen die we over dit onderwerp hebben geschreven. Neem dus snel een kijkje op onze website en ontdek hoe makkelijk het werkt!

En heeft u daarna nog vragen?
Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar!