Alles over de nieuwste ontslagregels
Blijf up-to-date met de Special Ontslagrecht 2017!

De afgelopen tijd is er flink wat gewijzigd op het gebied van ontslag en ontslagregelingen. Weet u hoe het precies zit met zaken als transitievergoeding, tijdelijke krachten, ketenbepaling en WW? In de Special Ontslagrecht 2017 leest u er alles over.

Zo is sinds 1 juli 2015 een aantal ontslagregels gewijzigd. Weet u bijvoorbeeld welke route u moet volgen als u tot ontslag wilt overgaan? Of wanneer een werknemer recht heeft op een transitievergoeding? En hoe die vergoeding wordt berekend? Allemaal zaken waarvan u als ondernemer op de hoogte dient te zijn.

En hoe zit het tegenwoordig met tijdelijke contracten?

Hoe vaak zijn opeenvolgende tijdelijke contracten eigenlijk nog toegestaan? Wanneer moet u uw werknemer laten weten of u zijn tijdelijke contract wilt voortzetten? En wat als u uw aanzegverplichting niet of niet op tijd nakomt? Ook op deze vragen vindt u een uitgebreid antwoord in de Special Ontslagrecht 2017.

Zo blijft u op de hoogte!

Daarnaast vindt u er alle benodigde informatie over de nieuwe regels die gelden voor oproepkrachten en uitzendkrachten en over de gewijzigde WW-regels. Kortom, na het lezen van de Special Ontslagrecht 2017 bent u weer helemaal up-to-date!

Up-to-date blijven op het gebied van het ontslagrecht?

Download hier de Special Ontslagrecht 2017!