wegwijs-in-het-oerwoud-van-subsidies
Vind uw weg in het oerwoud van subsidies

 

Als ondernemer kunt u in veel gevallen aanspraak maken op subsidie. Maar weet u eigenlijk welke subsidies er allemaal zijn? Weet u voor welke subsidie(s) uw bedrijf in aanmerking komt? En hoe u het beste een aanvraag kunt doen? Dankzij onze samenwerking met MijnSubsidie.com kunnen wij u sinds kort helpen met dit soort vragen. We leggen u graag uit hoe het werkt.

 

Voor ondernemers bestaan er tal van subsidiemogelijkheden. Denk aan regelingen op het gebied van innovatie, veiligheid, duurzaam ondernemen, export of het aannemen van stagairs. Er zijn subsidieregelingen op lokaal, regionaal en landelijk niveau. En dan bestaan er ook nog eens allerlei verschillende Europese regelingen. Het is dan ook niet zo vreemd dat veel ondernemers door de bomen het bos niet meer zien. En daardoor maken ze lang niet altijd aanspraak op subsidies waar ze recht op hebben. Dat is jammer, vinden wij bij Glissenaar Accountants.

 

Welke subsidiekansen heeft uw organisatie?

 

Wij willen onze klanten graag wegwijs maken in het oerwoud van subsidies. Daarom werken wij sinds kort samen met MijnSubsidie.com, een bedrijf uit Utrecht. Met de software van MijnSubsidie kunnen we voor u berekenen welke subsidiekansen uw organisatie heeft. Inmiddels staan er meer dan vijfduizend lokale, regionale, landelijke en Europese subsidieregelingen in de database.

 

Duidelijk antwoord binnen 60 minuten

 

Met de informatie uit de uitgebreide database van MijnSubsidie bekijken wij samen met u welke subsidie(s) mogelijk van toepassing zijn voor uw onderneming. Op ons kantoor vullen we samen een korte vragenlijst in over uw organisatie. Daarna berekent het systeem of uw organisatie kans maakt op een van de regelingen, wat het mogelijke subsidiebedrag is en hoe u de subsidie kunt verkrijgen. Al binnen een uur heeft u een duidelijk antwoord.

 

Uitgebreid inzicht

 

De uitkomst van de scan is geen garantie op subsidie, maar geeft u wel een uitgebreid inzicht in uw subsidiekansen. Vervolgens kunt u zelf verder aan de slag met het aanvragen van de subsidie. Indien gewenst kunnen wij u ook in contact brengen met gespecialiseerde partijen die u verder kunnen helpen bij uw aanvraag. Samen gaan we voor het beste resultaat!

 

Meer weten?

Heeft u vragen over de MijnSubsidie-scan? Bel of mail ons gerust, wij helpen u graag verder.