Toekomstgericht bezig zijn. Voor Glissenaar Accountants is dat geen hype, maar een jarenlange vanzelfsprekendheid. Niet voor niets richten wij ons op ondernemers met een toekomstvisie, voor wie groei en ontwikkeling centraal staan. Als accountantskantoor denken wij namelijk graag op alle vlakken met onze klanten mee. 

Coach

De accountant van de toekomst is veel meer een coach dan een boekhouder. Een sparringpartner, iemand met wie klanten een vertrouwensrelatie kunnen opbouwen. Elk kwartaal staan wij dan ook samen met de klant even stil bij de actuele cijfers. We bespreken hoe het gaat en hoe de ondernemer er op dit moment voor staat.

Ambities realiseren

Daarna kijken we vol energie vooruit. Want die cijfers zijn er vooral om doelen te stellen en deze afloop van een periode te toetsen. Zo kunnen wij ondernemers helpen bij het realiseren van hun ambities. En hen begeleiden in de groei en ontwikkeling van hun bedrijf.

Real time inzicht

Een ideale tool hierbij is Visionplanner: een programma waarmee u real time inzicht heeft in uw cijfers. Gewoon vanachter uw bureau, wanneer u maar wilt. Zo weet u altijd precies hoe uw bedrijf ervoor staat.

Met Visionplanner heeft u:

– Altijd de beschikking over uw meest actuele gegevens
– Real time inzicht in uw administratie
– Een overzichtelijk dashboard, met uitgebreide managementinformatie

Met Visionplanner kunt u nog beter sturen op uw doelstellingen en de juiste keuzes maken voor de groei en ontwikkeling van uw bedrijf!

Benieuwd naar wat Visionplanner voor u kan betekenen?

Neem dan contact met ons op. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.